Najaarscompetitie 2019

In september is de 1e TVB Padel najaar competitie van start. Inmiddels zijn we alweer de laatste week ingegaan. De Padel competitie is zeer succesvol verlopen, we hebben zelfs een team wat nu al kampioen is geworden. Lees hieronder de ontwikkelingen van Team 2 op de vrijdagavond:
Tennissen met een tafeltennisbatje…..
Padel, een mengeling van tennis en squash maar ook weer heel anders.
Ooit gedacht dat je als tennisspeler naar voren zou lopen als je tegenstander een smash gaat maken? Als je er niet bij kan de bal rustig aan je voorbij laat gaan om dan weer via het glas verder te spelen?

In maart zijn onze banen open gegaan en zijn er wat avondjes ingestoken om dit een beetje onder de knie te krijgen.
Toen na het tennisseizoen de kans bestond om de najaar competitie Padel te gaan spelen was er gauw een team samengesteld.
Marco, Arnold, Joep, Andreas, Noël, Michael en ik (Terry) werden Bennebroek 2 op de vrijdagavond. En niet te vergeten Chris, onze invaller met verhinderingen op alle speelavonden.

Met uitwedstrijden in Purmerend en Vinkeveen, met af en toe een fikse bui, fanatiek maar vooral met veel gezelligheid en humor.
Zowel op de baan omdat je op een kleiner veld speelt, je waardering voor een mooie balwisseling er is en omdat je lol hebt door de wederzijdse blunders. 🙂

Maar gaandeweg ging het steeds beter.
En dus afgelopen vrijdag gezamenlijk eten op TVB (Bedankt dames voor de heerlijke maaltijd) en de beslissende wedstrijd spelen.
Alle teamleden opgesteld en een klinkende 4-0 overwinning. Volgende week nog een formaliteit tegen de hekkensluiter dus de champagne kon open.
Bennebroek 2 is de eerste Padel kampioen van TVB.

Een trotse captain